TSYD Adana Şubesinden Özcan'a Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz ve yönetim kurulu üyelerini kabul

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Poyraz, ziyaretteki konuşmasında, Özcan'ın temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, kent genelinde her branştan sportif etkinliklere verdiği destekleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Spora ve sporcuya destek veren bir yapısı nedeniyle Özcan'ın herkese örnek olduğunu ifade eden Poyraz, ayrıca Mersin'in spor kenti olmasında önemli bir mihenk taşı olacağına inandıklarını, 2013 Akdeniz Oyunları'nı Mersin'e kazandırmada Özcan'ın önemli katkılar sağladığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan da, sportif faaliyetlere çok önem verdiklerini vurguladı.

Şu anda Süper Ligde mücadele eden Mersin İdman Yurdu'na 14 yıldır maddi ve manevi destek verdiklerini bildiren Özcan, şunları kaydetti:

"Ayrıca 3 dönem bu kulübümüzün başkanlık görevini de yaptım. Belediyemizin yine 1. ligde mücadele eden kadın ve erkek basketbol takımlarının yanı sıra, 16 dalda amatör olarak faaliyetlerini sürdüren spor kulüplerimiz mevcut. 5 yıllık bir mücadele sonucu Akdeniz Oyunları'nı Mersin'e kazandırdık. Bu oyunların Mersin'de yapılması için çok büyük çaba harcadık. Oyunlar için 13 ülkeyi dolaştık ve yoğun bir lobi çalışması yürüttük. Sonuçta oyunları düzenleme hakkını Mersin kazandı ve şu an Mersin'de toplam değeri 500 milyon lirayı bulan tesislerin yapımına devam ediliyor. Bu tesisler artık Mersin'in malı olacak ve kentimiz spor tesisleri açısından da dünyanın sayılı şehirlerinden birisi olacaktır. Bunun altyapısını oluşturmuş olmaktan dolayı mutluyuz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: