Tsyd Adana Şubesi’nden Vali Güzeloğlu’na Ziyaret

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin’de 45 bine yakın lisanslı sporcu olduğunu, bu sayıyı 100...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin’de 45 bine yakın lisanslı sporcu olduğunu, bu sayıyı 100 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu hedefimiz gerçekleştiğinde Türkiye’de ilk 3’e gireceğiz” dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, Başkan Vekili Ali Adalıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Mersin Valisi Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuklarına Mersin’in spor altyapısı ve hedefleri ile ilgili bilgiler veren Vali Güzeloğlu, Mersin’de her kesimin spor yapmasını ve yapılan spor branşı sayısının artmasını önemsediklerini söyledi. İl genelinde 45 bine yakın lisanslı sporcu bulunduğuna işaret eden Güzeloğlu, “Ama biz 100 bin hedefliyoruz. Bu hedefimiz gerçekleştiğinde Türkiye’de ilk 3’e gireceğiz. Mersin’in artık spor altyapısı, kültürünü ve alışkanlığını kazandığını düşünüyoruz. 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan o muazzam tesisler, Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Nevin, Burcu ve Tuğçe’nin başarıları ile ilimizin futbol, basketbol ve hentbol gibi branşlarda Süper Lig’de başarılı temsil edilmesi Mersin’in bir spor kenti olma yolunda attığı önemli adımlardan sadece bir kaçıdır. Spor yazarlarımız da kamuoyuna bu başarıları yansıtarak ve aktararak ilimizin spor başarısında önemli katkılar sunmaktadırlar. Kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

TSYD Adana Şube Başkan Vekili Ali Adalıoğlu ise genel kurullarını yaptıklarını ve yeni yönetim olarak Vali Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini kaydederek, “Sayın Valimiz ilimizde görev yaptığı süre içerisinde gerçekten spor adına çok önemli katkılar yaptı. Yeni yönetim olarak kendileriyle tanışma ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Akdeniz Oyunları ile Mersin gerçekten tam bir spor kenti oluyor” ifadelerini kullandı.

Ziyarette TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, Vali Güzeloğlu’na sporun gelişimine verdiği katkılardan dolayı bir de teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: