TSYD İzmir Şubesi'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı Ziyaret Etti

İZMİR (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı ziyaret

İZMİR (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı ziyaret etti.

Tartan, ziyarette yaptığı konuşmada, kendisinin TSYD üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğunu, Bahri Okumuş başkanlığındaki yeni yönetime görevinde başarılar diledi.

TSYD İzmir Şubesi'nin başarısı için her zaman destek vereceğini kaydeden Tartan, "Sivil toplum örgütleri bir kentin en büyük güç kaynaklarından biridir. Bu gücü birlikte yaşatmak ve daha da büyütmek için Konak Belediyesi olarak desteğe her zaman hazırız" dedi. Tartan TSYD İzmir Şubesi'ne yakışan bir lokal binası için de elinden gelen desteği vereceğini belirtti.

Reklam
Reklam

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş da Konak Belediye Başkanı Tartan'ın yakın ilgisinin kendilerini çok mutlu ettiğini, İzmirli spor yazarları olarak derneğin sosyal faaliyetlerini daha iyi şekilde yürütmek için kendisiyle işbirliği yapacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz