TSYD kupası Konyaspor'un

KONYA (İHA) - Konyaspor, TSYD Konya Şubesi'nin düzenlediği kupada, normal süresi 1-1 biten maçta, B.B.Ankaraspor'u penaltılarla 6-5 mağlup ederek, kupanın sahibi oldu. Maç sonunda Konya Valisi Ahmet Kayhan TSYD Kupası'nı Konyasporlu Yasin'e verdi.

Konyasporlu Tayfun mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Seyircimizin önünde iyi mücadele ederek, penaltılarla olsa da kazandık. Ligin başlamasına 15 gün kaldı. Eksiklerimizi giderip, lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz" dedi. Yeşil-beyazlıların savunma oyuncusu Ömer ise, iyi bir maç oynadıklarını ifade ederek, "İki taraf da elinden geleni yaptı. Arkadaşlarımı ve Petkovic'i kutluyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

B.B.Ankaraspor'un sağ kanat oyuncusu Hasan Yiğit ise, mücadelenin zevkli geçtiğinin altını çizerek, "Normalde maç 1-1'e gelmemeliydi ama sonuçta penaltılarla kaybettik. İnşallah ligde daha iyi oluruz" dedi. Başkent ekibinin tecrübeli golcüsü Saffet ise, Konyaspor'un daha baskılı oynadığını vurgulayarak, "Biz elimizden geleni yaptık. Eksiklerimiz var, kadromuz dar. Konyaspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü Sakıp Özberk ise kendi takımının daha iyi oynadığını iddia ederek, "Maçın başında golü yememize rağmen, motivasyonumuz bozulmadı. Geri kalan dakikalar kontrolümüz altında geçti. Sayısız gol pozisyonu yakaladık. İyi mücadele eden, golü bulmak için çaba gösteren takım bizdik ama sonuç alamadık. Hem şanssızdık, hem de son pozisyonlarda darbeleri bulamadık" dedi. Kaleci konusunda çok sıkıntılı olduklarını vurgulayan Özberk, "Allum kalitesinde bir kaleci transfer etmemiz lazım ama onu da bulmakta zorluk çekiyoruz. Sayısal olarak eksiğiz. Şu anda Özden olmasa, başka hiçbir kalecimiz olmadığını ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam