TSYGD Kuruldu

Trakya Spor Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TSYGD) kuruldu.

Trakya Spor Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TSYGD) kuruldu.

Dernek Başkanı Levent Takan, yaptığı yazılı açıklamada, medyanın her alanında sporla ilgili çalışmalar yapan herkesi, bir çatı altında toplayarak derneklerini kurduklarını belirtti.

TSYGD'nin 15 gazeteci tarafından kurulduğunu ifade eden Takan, şunları kaydetti:

"Derneğimizin amacı Trakya bölgesi yazılı ve görsel ve sanal medyasında çalışan spor gazetecilerini bir çatı altında toplayarak, onların meslekleri ile ilgili, ekonomik, sosyal, kültürel hak ve çıkarlarını, spor yazarlığı kimliği ve saygınlığı ile eğitim düzeylerini koruyup geliştirmek, mesleklerini en iyi şekilde icra edebilmeleri için kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği yapmaktır. Yaz sonunda 1. Olağan Kongre'mizi yapmayı planladığımız Trakya Spor Yazarları ve Gazetecileri Derneği'ne, Trakya çapından meslektaşlarımızı üye olmaya davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Takan, başkanlığını yaptığı dernekte Murat Turgu'nun başkan yardımcısı, Arzu Özdemir'in genel sekreter, Tamer Yavuz'un da saymanlık görevini yürüttüğünü belirtti.

Muhabir: Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz