TTK'ya Eski Hükümlü Alınacak

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, 4857 Sayılı İş Yasası’nın 30. maddesi gereği,...

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, 4857 Sayılı İş Yasası’nın 30. maddesi gereği, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 40 eski hükümlü alınacağını söyledi.

Demirsu, yaptığı açıklamada, 5-14 Şubat 2013 tarihlerinde kurumlarına müracatların devam ettiğini belirterek, “Kurum; kalorifer işçiliği, hizmetli, şoför ve aşçı kadrosunda 40 eski hükümlüyü istihdam edecek. Bununla ilgili çok yoğun bir başvuru söz konusu. Başvuruların tamamlanmasından sonra 26 Şubat 2013 tarihinde TTK İş Güvenliği ve Eğitim Daire Başkanlığı’nda noter kurası yapılacak. Kurada 120 asil, 120 yedek olmak üzere 240 kişi belirlenecek. Daha sonra kuradan çıkan asil adaylar, mülakat için TTK’ya gönderilecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: