TTNET’ten Müşterilerine Yüzde 30 Indirimli ‘Toplante’ Hizmeti

İletişim ve eğlence şirketi TTNET, yeni iş ortaklığı servisi ‘Toplante’yi bireysel ve kurumsal müşterilerine yüzde...

İletişim ve eğlence şirketi TTNET, yeni iş ortaklığı servisi ‘Toplante’yi bireysel ve kurumsal müşterilerine yüzde 30 indirimle kullanma fırsatı tanıyor. Toplantıların internet üzerinden, üstelik Türkçe komutlarla yapılmasını sağlayan çevrimiçi toplantı merkezi Toplante ile internet olan her yerde, iki kişiden yüzlerce kişiye kadar toplantı yapmak mümkün.

Söz konusu hizmet sayesinde; KOBİ’ler, meslek birlikleri, birden fazla bayi ya da ofisleri olan işyerleri, çok sayıda müşterisiyle yoğun toplantı ihtiyacı duyan firmalar, bireysel veya kurumsal kulüp-dernek ve topluluklar ile eğitim kurumları, internete bağlı herhangi bir bilgisayardan; hiçbir yazılım kurmadan, tek tıkla kolayca toplantı yapılabiliyor. Ayrıca ‘Toplante’ üzerinden çalışanlara veya müşterilere eğitim vermek, satış sunumları ya da tanıtım faaliyetleri yapmak, çevrimiçi seminer düzenlenmek ve müşterilere anında destek olmak da mümkün. Toplante paketlerinin ücreti aylık 26TL’den başlıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz