TÜBİTAK, Eskişehir’de Uluslararası Fırsatları Anlatacak

TÜBİTAK tarafından Horizon 2020 ile AB Araştırma ve Geliştirme Programları'nın anlatılması amacıyla Eskişehir’de tanıtım toplantısı...

TÜBİTAK tarafından Horizon 2020 ile AB Araştırma ve Geliştirme Programları'nın anlatılması amacıyla Eskişehir’de tanıtım toplantısı düzenlenecek.Toplantıya akademi, sanayi, kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililer katılabilecek.

TÜBİTAK Avrupa Birliği Çerçeve Programları Müdürlüğü’nün organize ettiği "Avrupa Birliği Horizon 2020 Programına Giriş Eğitimleri” 7-9 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir, Afyon ve Konya’da yapılacak. Araştırmacılara uluslararası fırsatların anlatılacağı eğitim serisinin ilki 7 Mayıs’ta Eskişehir’de gerçekleştirilecek. Eskişehir Dedepark Otel’de düzenlenecek bir günlük tanıtım toplantısı 'Eğitim İçeriğinin Tanıtılması', 'Avrupa Birliği Tarafından Fonlanan Ar-Ge ve Yenilikçilik Programları', 'Horizon 2020 – Genel Özellikleri', 'Araştırmacılar için Horizon 2020', 'Firmalar için Horizon 2020', 'Horizon 2020’ye Hazırlık' ve 'ParticipantPortalın İçeriği ve Kullanılması' başlıkları altında yapılacak.

Reklam
Reklam

7 Mayıs Salı günü saat 09.00’da başlayacak toplantıya akademi, sanayi, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri ile tüm paydaşlar katılabilecek. Eğitimlerde katılımcılara çeşitli uygulama alıştırmalarının yanı sıra grup içi ağ oluşturma fırsatlarını da içeren bilgiler aktarılacak. Katılımın ücretsiz olduğu eğitimlerde simültane çeviri hizmeti sağlanacak. Etkinlik için katılımcıların www.fp7.org.tr sitesinden katılımcı formunu doldurmaları gerekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: