TÜBİTAK, Üniversite Ile Buluştu

TÜBİTAK, ulusal ve uluslararası akademik araştırma programları ve bilim insanları desteklerine dair bilgi vermek üzere...

TÜBİTAK, ulusal ve uluslararası akademik araştırma programları ve bilim insanları desteklerine dair bilgi vermek üzere Batman Üniversitesi akademisyenleriyle bir araya geldi. Düzenlenen konferansa Batman Üniversitesi akademisyenleri büyük ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan rektör yardımcılarından Prof. Dr. Giray Topal, proje değerlendirmelerinde tarafsız olduğu için TÜBİTAK ile çalışmaktan memnun olduklarını dile getirdi.

Konferansta, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Dairesi Başkan Vekili Prof. Dr. Şemsettin Türköz ve ARDEB Mühendislik Araştırma Destek Grubu Bilimsel Programlar Uzmanı Dr. Bora Kat, TÜBİTAK tarafından verilen destekleme projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Ayrıca, akademisyenler, kendilerine verilen anketleri doldurarak, destekleme projeleri hakkında merak ettiklerini de sorma imkanı buldu. Prof. Dr. Şemsettin Türköz, ”Bütün akademisyenlerle görüşme fırsatımız olmadığından TÜBİTAK, ulusal ve uluslararası akademik araştırma programları ve bilim insanları desteklerine dair bilgi vermek üzere 81 ildeki akademisyenlerle bir araya geliyor. Siz değerli akademisyenlerin görüş ve düşünceleri bizler için çok önemli. Bu kapsamda özellikle genç akademisyenlere sorgusuz sualsiz destekler sunacağız.” diye konuştu. Konferans, katılımcılara çiçek ve teşekkür plaketi verilmesiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: