TÜBİTAK'tan Aldığı Altını, DOHAYKO'ya Bağışladı

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO), "Kimsesiz Dünya'dan Yaşama Bakış" projesiyle TÜBİTAK'tan aldığı çeyrek altın ödülü derneğe bağışlayan Begüm Parlak'a

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO), "Kimsesiz Dünya'dan Yaşama Bakış" projesiyle TÜBİTAK'tan aldığı çeyrek altın ödülü derneğe bağışlayan Begüm Parlak'a teşekkür plaketi verdi.

DOHAYKO'dan yapılan açıklamaya göre, törende Begüm Parlak, annesi Esin Parlak ve anneannesi Süheyla Akdeniz "DOHAYKO'da üç nesil" özel tasarım plaketiyle onurlandırıldı.

DOHAYKO Başkanı Soner Sözer, Genel Sekreter Nesrin Çıtırık, Adana Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Çetin Öz ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Bir hayvansever olarak, TÜBİTAK'tan aldığı ödülü DOHAYKO'ya bağışlamaktan çok memnun olduğunu belirten Begüm Parlak, derneğe yeni üyeler kazandırmak ve katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını bildirdi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: