TÜED Karabük Şube Başkanı Bulut:

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, "Son günlerde yurdun dört bir yanından şehit haberleri geliyor. Bunlar bizim

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, "Son günlerde yurdun dört bir yanından şehit haberleri geliyor. Bunlar bizim evlatlarımız, yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor" dedi.

Bulut, düzenlediği basın toplantısında, içinde bulunulan haftanın Emekliler Haftası olduğunu ve Mustafa Kemal Atatürk'ün emekli oluşunun 85. yılını kutladıklarını söyledi.

Emekliler olarak, şehit haberlerinden duydukları üzüntüyü dile getiren Bulut, "Son günlerde yurdun dört bir yanından şehit haberleri geliyor. Bunlar bizim evlatlarımız, yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor. Birlik ve beraberliğimiz bozulmak isteniyor. Buna gereken en sert cevap biran evvel verilmelidir. Türkiye bunu yapacak güçte ve kudrettedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: