TÜFAD, Gönülaçar'a Başarılar Diledi

TÜFAD Batman Şubesi, Batman Petrolspor ile anlaşan Mehmet Gönülaçar'a başarılar diledi.

TÜFAD Batman Şubesi, Batman Petrolspor ile anlaşan Mehmet Gönülaçar'a başarılar diledi.

TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörler Derneği) Batman Şube Başkanı Ahmet Öner, yaptığı açıklamada, Batman Petrolspor ile anlaşan Mehmet Gönülaçar'a başarılar diledi. Öner, Batman'ın en büyük sporcularından biri olan ve milli takım ile ülkenin güzide takımlarından Galatasaray'da top oynamış özgeçmişi başarılar ile dolu olan Batmanlı Gönülaçar'ın Batman Petrolspor'un teknik direktörlüğüne getirilmesinin sevindirici olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

TÜFAD Batman Şubesi olarak yerli teknik direktöre her türlü desteği vereceklerini kaydeden Öner, "Önümüzdeki günlerde şube olarak kendisini ziyaret ederek başarılı olması için dernek olarak neler yapabileceğimiz konusunda fikir alış verişinde bulunacağız" dedi.

Muhabir: Ubeydullah Baş / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: