Tüfeğini temizlerken kendini vurdu

Bursa'da bir tekstil fabrikasında gece bekçisi olan İsmail Bedir, hırsızlara karşı bulundurduğu ruhsatsız, içinde fişek olan...

Bursa'da bir tekstil fabrikasında gece bekçisi olan İsmail Bedir, hırsızlara karşı bulundurduğu ruhsatsız, içinde fişek olan tüfeğini temizlerken kendini sağ kasığından vurdu.

Merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi Selvili Caddesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında görevli İsmail Bedir, fabrikanın çevresinde elinde hırsızlardan korunmak amacıyla ruhsatsız kırma av tüfeğiyle dolaştı.

Saat 01.30 sıralarında nöbet kulübesinde oturan Bedir, içindeki fişekleri çıkarmadan tüfeğini temizlemek istedi. Bu sırada tüfeğin ateş alması sonucu sağ kasık bölümünden yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan İsmail Bedir, fabrika çalışanları tarafından çalışanları kanlar içinde yerde yatarken buldu. Haber verilmesi üzerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri geldi.

Reklam
Reklam

Ağır yaralanan İsmail Bedir, sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahale ardından Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: