Tüfekle evinin önünde vuruldı

Şanlıurfa'da, evlerinin avlusunda bulunan 16 yaşındaki İsmail A., av tüfeği saçmalarıyla yaralandı.

Şanlıurfa'da, evlerinin avlusunda bulunan 16 yaşındaki İsmail A., av tüfeği saçmalarıyla yaralandı. Karın bölgesinden yaralanan genç hastaneye götürülürken, tüfeğin yakındaki bir düğünden ateşlendiği ileri sürüldü.

Olay, dün gece Osmanlı Mahallesi 3720 sokakta meydana geldi. Evlerinin avlusunda bulunan İsmail A., komşularının bahçesinde yapılan düğün töreninden ateşlendiği iddia edilen tüfekten çıkan saçmalar ile karın bölgesinden yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan genç, yardımına koşan yakınlarının çağırdığı ambulans ile hastaneye götürüldü. Ağır yaralı genç yoğun bakım ünitesine alınırken, polisler de tüfeği ateşleyen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. Olay sonrası düğün töreni sona ererken, polis yaralanan gencin yakınlarının ve sokak sakinlerinin ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

DHA

Tüfekle evinin önünde vuruldı | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: