Tuğ Ortaokulu Öğrencilerinden 'Çanakkale' Konulu Resim Sergisi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, Tatvan Tuğ Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıldönümü ve...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, Tatvan Tuğ Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıldönümü ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında 'Çanakkale' konulu resim sergisi açıldı.

Tatvan Tuğ Ortaokulu'nun giriş salonunda açılan ve 25 Mart’a kadar devam edecek resim sergisinde, Çanakkale şehitliğinin minyatürü, savaşta şehit olan Bitlislilerin şehit mezarlarının örnekleri ve Çanakkale savaşı fotoğraf sergisi yer alıyor. Ayrıca, öğrencilere Çanakkale Savaşı'na askerlerin yemek listesinde yer alan üzüm hoşafı dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Etkinliğin yapılma amacının öğrencilere Çanakkale zaferi şuuru kazandırmak olduğunu belirten Tatvan Tuğ Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü Danışmanı Türkçe öğretmeni Salih Altan, “Öğrencilerimize ecdadımızın nasıl zorluklar altında vatanımızı müdafaa ettiğini ve nasıl fedakar bir tutum içinde yer almış olduklarını göstermek amacıyla yapıldı.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: