Tuğamiral Kızılelma'dan Başkan Koçal'a Ziyaret

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı hediye takdimi ile başlayan ziyarette, Tuğamiral Kızılelma, Başkan Koçal'a Yalova hakkındaki izlenimlerini aktararak birlikte çalışmaktan duyacağı memnuniyeti dile getirdi. Koçal ise Kızılelma'ya görevinde başarı dileyerek, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Yalova'nın sloganının 'Mutlu Yalova' olduğunu belirten Koçal, "Halkımızı mutlu edebilmek adına önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bunu yaparken de sizlerle birlikte ortak hareket etmeye özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: