Tuğba Karakuş’tan Ramazan Konseri

Karaalioğlu Parkı’nda gerçekleşen Ramazan Şenlikleri, Antalyalılara iftar sonrası Ramazan coşkusu yaşatmaya devam ediyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin...

Karaalioğlu Parkı’nda gerçekleşen Ramazan Şenlikleri, Antalyalılara iftar sonrası Ramazan coşkusu yaşatmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel Ramazan Şenlikleri, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Her gün farklı bir programla Antalyalıların karşısına çıkan şenliklerin son konuğu, halk müziğinin sevilen ismi Tuğba Karakuş oldu. Grup Anadolu Akdeniz’le birlikte sahneye çıkan Karakuş, halk müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. Hareketli parçalar eşliğinde oynamayı ihmal etmeyen Antalyalılar, birçok türküde Tuğba Karakuş’a eşlik etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan nedeniyle kurduğu iftar sofraları tüm hızıyla sürüyor. Her gün kentin farklı bir noktasında kurulan iftar sofraları, son olarak Habipler Mahallesi’ndeydi. Büyükşehir Belediyesi’nin ikramı olan yemeklerle oruçlarını açan mahalle sakinleri, Başkan Mustafa Akaydın’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: