Tuğba Özay tutuklanınca bayıldı

TUĞBA ÖZAY İKİ GÜNDE NASIL ÇÖKTÜ TIKLAYIN

İSTANBUL (İHA) - Rulet Operasyonu kapsamında mahkemeye sevk edilen 18 kişiden aralarında manken Tuğba Özay'ın da bulunduğu 11'i, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sabah saatlerinde getirilen 21 kişiden aralarında manken Tuğba Özay'ın da bulunduğu 18'i, tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "suç işlemek için kurulan örgüte üye olmak, nitelikli yağma, örgüte yardım ve yataklık, ruhsatsız silah bulundurmak ve tehdit" suçlarından yargılanan 18 kişiden 11'i tutuklandı.

Reklam
Reklam

Tutuklanan manken Tuğba Özay'ın kararın açıklanmasının ardından ağlamaya başlayarak avukatı Edip Önder'e sarıldığı ve "Edip Ağabey bırakma beni, bırakma beni..." diyerek baygınlık geçirdiği görüldü. Özay'ı, yere düşmekten son anda avukatı ve polis memurları kurtardı.

Adliyedeki işlemelerin ardından cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkartılan manken Tuğba Özay, gazetecilere, "Ben suçsuzum. Bunların hepsi yalan, ailemi ve yakınlarımı seviyorum, herkesin kandilini kutluyorum" diye bağırarak seslendi.

Üsküdar'daki Paşakapısı Kadın Tutukevi'ne götürülen Tuğba Özay, cezaevine kapısında bekleyen gazetecilere, "Benim olaylarla hiçbir ilgim yok arkadaşlar. Anne, baba sizi çok seviyorum" diye konuştu.