Tuğçe Kazaz Yeni Sinema Filmine Hazırlanıyor

Podyumların gözde mankenlerinden Tuğçe Kazaz, mart ayında yeni bir sinema filminde oynayacağını söyledi.Ünlü manken Tuğçe...

Podyumların gözde mankenlerinden Tuğçe Kazaz, mart ayında yeni bir sinema filminde oynayacağını söyledi.

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, Bursa’da bir giyim mağazasının açılışına katıldı. Açılışa geldiği sırada basın mensuplarına poz veren Kazaz, bir anda kurulan şemsiyelerin azizliğine uğradı. ‘Su damlıyor’ diyerek geri çekilen Kazaz, daha sonra tekrar gazetecilere poz verdi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput’un eşi Funda Harput ile birlikte mağazanın açılışını yapan Kazaz, gazetecilerin sorularını cevapladı. Oyunculuğa 2003 yılında başladığını ifade eden ünlü manken, “Ondan sonra modellik kariyeri için ara vermiştim. Oyunculuğa çok hızlı giriş yapmadım. 3 buçuk yıllık projeler şimdi hayata geçmeye başladı. Oyunculuk için ders alıyorum. Bir hocam var. Beraber aldığımız karar gereği ismini açıklamıyorum. O da usta bir oyuncu. Günün birinde aynı anda açıklayabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

İleriye yönelik projelerinin olduğunu belirten Kazaz, “Bir sinema filmi projesi var. Yeni imzaladık. Mart ayında çekilecek. Dizi senaryolarına da bakıyorum. Benim için oradan bir kapı açıldı. Sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum” diye konuştu.

“BEDENİM EL VERDİĞİ SÜRECE MANKENLİK YAPACAĞIM”

Modelliği bırakmayacağının altını çizen Kazaz, “O benim ilk göz ağrım. Bedenim el verdiği sürece yapmaya devam edeceğim. Bazen projelerde yer alıyorum. Hala çok sevdiğim insanlar var. Ben burada olmaktan keyif alıyorum. Beraber güzel çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Oyunculuk için yolun başında olduğunu vurgulayan Kazaz, sözlerine şöyle devam etti:

“Koyduğum hedef için çalışmaya devam edeceğim. 12 sene modellik yaptım. Hala daha yapmaya devam ediyorum. Modellik ilk eleştirilen, yargılanan ve kötü bir yere yerleştirilen bir meslek olarak görülüyor. Ben hiçbir zaman böyle görmedim. Bu durumu ispatladım. Bu süreç içerisinde insanlara bu durumu gösterene kadar büyük zorluk çektim. Modellik ile ilgili hedefim buydu. Çok zorlandım. İnsanlar beni çok üzdü.”

Reklam
Reklam

Kazaz, özel hayatıyla ilgili soruya ise yanıt vermedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: