Tuğgeneral Karaosmanoğlu Vali Lekesiz’i ziyaret etti

Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.Hatay İl...

Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.
Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu eşliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Tuğgeneral Karaosmanoğlu, kabulden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür ederek, yeni atandığı görevi sonrasında ilk ziyaretini Hatay’a gerçekleştirdiğini söyledi.
Mesleğe başladığı ilk görev yerinin de Hatay olduğunu hatırlatan Tuğgeneral Karaosmanoğlu Hatay’da bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Hatay Valisi Lekesiz de, Tuğgeneral Karaosmanoğlu’na yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak Hatay hakkında ve tarihi Hatay Valiliği binası hakkında bilgi verdi.
Lekesiz, “Burada daha önce görev yapmanız ve bölgeye yabancı olmamanız, icra edeceğiniz görev açısından da önemli. Şüphesiz daha önceki görev yerlerinizdeki birikimlerinizi de alarak buraya getirdiniz. Tüm bu birikimlerinizle beraber bizlerin de desteği ile uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Vali Lekesiz, Tuğgeneral Karaosmanoğlu’na Hatay’daki hoşgörüyü yansıtan plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz