Tuğgeneral Yıldırım’dan Hkü’ye Ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ)...

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Yıldırım ile Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan’ı makamında ağırlayan Rektör Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tuğgeneral Yıldırım ise, kendisinin Gaziantepli olduğunu bununla beraber Trabzon doğumlu bir iş adamı olan merhum Hasan Kalyoncu'nun şehre böyle bir bilim yuvası kazandırmasının çok anlamlı ve önemli olduğunu belirtti. Gaziantep’in yakın bir gelecekte bir üniversiteler şehri olacağını ve bunun da bölgenin kalkınmasına ve çehresinin değişmesine büyü katkı yapacağına inandığını söyleyen Tuğgeneral Yıldırım emeği geçenler ve özellikle de Kalyoncu ailesine teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Üniversitenin bölümleri, öğrenci profili ve gelecekteki planlarıyla ilgili bilgi veren Rektör Özdemir, ziyaretin sonunda Tuğgeneral Yıldırım’a hatıra tabak hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: