TÜGİAD Ankara Başkanı Aydın:

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın, her yıl sıfırdan bir okul yapacaklarına ve en az üç

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın, her yıl sıfırdan bir okul yapacaklarına ve en az üç okulun yenilenmesini gerçekleştirileceklerini bildirdi.

TÜGİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, TÜGİAD Ankara Şubesi'nce yenilenen Ege İlköğretim Okulu düzenlenen törenle açıldı.

Açılışta konuşan Aydın, eğitimin bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli araç olduğunu ifade etti. Okullarda çağdaş, öğrencilerin taleplerini karşılayan ve sağlıklı bir eğitim ortamı hazırlanması gerektiğini belirten Aydın şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kurduğumuz işletmelerin büyümesi, dünyaya açılması ve ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan gücünü bulması için eğitime yapılan yatırımları desteklemeliyiz ve okullarımıza daha çok katkı sağlamalıyız. Her yıl sıfırdan bir okul yapmaya ve her yıl en az üç okulun yenilenmesini yapacağımıza söz veriyorum. Ege İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılandırılmasına katkı veren, bu minik yürekleri sevindiren ve geleceğin Türkiye'sine katkı sağlayan TÜGİAD Ankara üyeleri ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Açılış törenine Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in de katıldığı belirtildi.

Muhabir: Hüseyin Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: