Tügik Genel Başkanı Erkan Güral:

KÜGİAD Yönetim Kurulu ile bir araya gelen TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, Zafer Havalimanı'nın çok...

KÜGİAD Yönetim Kurulu ile bir araya gelen TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, Zafer Havalimanı'nın çok önemli olduğunu belirterek, ”Zafer Havalimanı bölgemize önemli katkılar sağlayacak. Onun için sizlere tavsiyem, uçun ve uçurun” dedi.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile Saklı Dünya Restoran’da buluştu.

Güral, ”Havalimanı bölgemize önemli katkılar sağlayacak. Avrupa bağlantılarının da sağlanması ile daha iyi noktalara ulaşacağız. Onun için hepimizin havalimanına katkı sağlaması gerekiyor. Biz şirket olarak bunu önemsiyoruz ve sizlere de tavsiyem: Sık sık uçun ve uçurun arkadaşlar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Uçak seferlerinde yolcu sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ise, ”Yolcu sayısı her geçen gün artıyor. Bu rakamların artması bizi çok mutlu ediyor. KÜGİAD ve diğer STK’lar ile gereken desteği vererek havalimanımıza sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

Erkan Güral ayrıca, KÜGİAD Yönetimi ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti diye getirdi ve her ay bunu tekrarlayacaklarını sözlerine ekledi. Erkan Güral’ın verdiği öğle yemeğine KÜGİAD Başkanı Erkan Güral ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Naime Göker Ekim, Erol Akdemir, Selman Hatipoğlu, Naciye Özkalkan, Ali Korkmaz, Merve Özçınar Gül, Nida Öztuğcu, Osman Baş ve Selim Durmaz katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: