Tuğla’da 3 Oyuncu Kadro Dışı Kaldı

Aydın merkezin Süper Amatör Küme’deki tek temsilcisi Tuğlaspor’da üç oyuncu kadro dışı kaldı.Ligde kötü gidişatını...

Aydın merkezin Süper Amatör Küme’deki tek temsilcisi Tuğlaspor’da üç oyuncu kadro dışı kaldı.

Ligde kötü gidişatını sürdüren Tuğlaspor’un antrenörü Şakir Konyalı, Ömer, Yasin ve Tansu ile yollarını ayırdıklarını söyledi. Yıldız Fenerspor maçı hazırlıklarına eksiksiz devam ettiklerini belirten Tuğlaspor antrenörü Şakir Konyalı, “Bizim için zor bir karşılaşma olacak. Ligde bir haftayı boş geçtik. Bu arada Yıldız Fenerspor maçına iyi hazırlandık. Yağışlı havaya rağmen antrenmanlarımızı sürdürdük” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ligde alacakları bir galibiyetin kendilerinde rahatlama sağlayacağını kaydeden Konyalı, “Ligde kalacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımızla görüştük. İlk olarak oynayacağımız Yıldız Fenerspor karşılaşmasından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Şanssız puanlar kaybettik. Ancak, artık emeğimizin karşılığını alacağamıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ZAFER TUĞLASPOR’DA

Aydınspor 1923 u 19 takımından Zafer ile devre arası transferi için anlaştıklarını kaydeden Konyalı, “Ömer, Yasin ve Tansu ile yollarımızı ayırdık. Sezon başında transferini yapmak istediğimiz Zafer’in aktarmasını maddi sıkıntımız nedeniyle yapamamıştık. Ancak, devre arasında Zafer’in aktarmasını yapacağız. İkinci yarıda Zafer bizimle olacak” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz