Tuğlaspor Yaz Okulu Oyuncularını Efes’e Götürecek

Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Tepecik Tuğlaspor’un açtığı yaz futbol okulu minik sporcuları ve...

Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Tepecik Tuğlaspor’un açtığı yaz futbol okulu minik sporcuları ve ailelerini Efes’e götürecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tuğlaspor yöneticisi ve futbol okulu sorumlusu İbrahim Aybilek, geçtiğimiz haftalarda başlattıkları yaz futbol okuluna ilginin beklediklerinin üzerinde olduğunu ve bu ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

Yaz Futbol Okuluna katılan çocukların gelişimine katkı sağlamak ve ailelerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla Tepecik Tuğlaspor Kulübü ve Tepecik Belediyesi'nin katkılarıyla Efes gezisi düzenlediklerini belirten Aybilek,"Çocuklarımızın ve ailelerimizin sosyal ortamlarda da bir arada olmasını istedik. Gezinin hem ailelere hem de öğrencilere faydalı olacağını düşünüyorum. " dedi.

Reklam
Reklam

Geziye yaz futbol okuluna katılan 45 ailenin de katılacağını bildiren Aybilek, sosyal etkinliklerinin devam edeceğini bildirdi.

Futbol'un sadece sahada oynanan bir oyun olmadığını ve geniş kapsamlı düşünülmesi gerektiğini kaydeden Aybilek,"Çocuklarımızın gelişimde ve eğitiminde spor kulüpleri önemli rol üstleniyor. Bu konuda ailelerle iletişim çok önemli. Biz bu konuda önemli adımlar attık. Elimizden ne geliyorsa yapmaya da hazırız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz