Tuğlaspor'un Gençleri Sezona Hazır

Tuğlaspor U-17 genç takımı Adnan Menderes Stadı 1 nolu sahada yaptığı hazırlık karşılaşmasında 1....

Tuğlaspor U-17 genç takımı Adnan Menderes Stadı 1 nolu sahada yaptığı hazırlık karşılaşmasında 1. Amatör Küme ekiplerinden Kızılcaköyspor'u 5-4’lük skorla mağlup etti.

Kırmızı-siyahlı ekibin gençleri bu skorla ‘lige hazırız’ mesajı verdi. Karşılaşmaya tam kadro çıkan Tuğlaspor 'un gollerini İsa, Şevket, Emre, Mertcan ve Adem kaydetti.

Karşılaşmada iyi futbol sergilediklerini belirten Tuğlaspor'un altyapı sorumlusu İbrahim Aybilek yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon yeni oluşum içerisine girdiğimiz altyapımızın meyvelerini bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda toplayacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezon oluşturduğum 1995- 1996-1997 ve 1998 doğumlu gençlerimizden kurulu takımımızın bu yıl oldukça iyi işler yapacağına inanıyorum. Ayrıca iyi oynayarak kazandığımız maçtan dolayı da futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Sezon hazırlıkları çerçevesinde U 17 takımının bu hafta son hazırlık karşılaşmasını yapacağını kaydeden Aybilek, "Önümüzdeki hafta lig başlıyor. Takımımızın son durumunu yapacağımız ciddi bir hazırlık maçı ile noktalandırmak istiyoruz. Takımımızda gerçekten çok yetenekli futbolcular var ve bu futbolcuların uzun vadede Tepecik Tuğlaspor kulübüne çok faydalı olacağına inanıyorum. Amacım gençlerimizi kazanmak ve onları A takıma kazandırmak. A takımı Antrenörümüz Şakir Konyalı ile sürekli iletişim halindeyiz. Gençlerimizin A takımı formasını taşımaları için büyük çaba içerisindeyim" dedi.

Bu yıl mücadele edecekleri gruplarını da değinen Aybilek, "Grubumuzda SHÇEK Spor, Çine Madranspor ve ASTAŞ spor gibi altyapıya bizim gibi önem veren takımlar var. Kimin şampiyon olup olmayacağı önemli değil. Önemli olan fair play çerçevesinde ve iyi ilişkiler içerisinde gençlerimizi kazanarak sezonu tamamlamak. Tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz