Tuğrul Tarım, İhracatta 333. Sırada Yer Aldı

Manisa’nın Salihli ilçesinde faaliyet gösteren Tuğrul Tarım firması, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) her yıl yayınlandığı...

Manisa’nın Salihli ilçesinde faaliyet gösteren Tuğrul Tarım firması, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) her yıl yayınlandığı ilk bin ihracatçı firma listesine girmeyi başardı.

Ege Bölgesi'nde İzmir'in 60 firma ile ilk sırada yer aldığı listede, Denizli'den 24, Manisa'dan 20 firma yer alırken, Tuğrul Tarım’ın Salihli’nin tek temsilcisi olduğu öğrenildi. Tuğrul Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, yaptığı açıklamada 50 milyon 299 bin dolarlık ihracat ile TİM'in ilk bin ihracatçı firma listesinde 333'üncü sırada yer aldıklarını, Manisa'dan 20 firmanın yer aldığı listede, Salihli’nin ise tek temsilcisi olduklarını ifade etti. Firma olarak 5 kıtada toplam 30 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Tuğrul, "İhracat pazarlarımız arasında başta Avrupa ülkeleri olmak üzere ABD, Rusya, Ortadoğu ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Körfez ülkeleri, Uzakdoğu, Afrika ülkeleri var. Salihli ve Türkiye ekonomisine katkı vermek için daha çok çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Tuğrul Tarım geçen yıl 51 milyon 268 bin dolarlık ihracat ile TİM'in ilk bin ihracatçı firma listesinde 312'inci sırada yer almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: