TUİ Blue Awards ödülleri verildi

Blue Awards 2013 ve Nazar Quality Award ödüllerine hak kazanan oteller düzenlenen bir törenle ödüllerine kavuştu

Dünyanın en büyük turizm operatörlerinden olan TUİ’nin İskandinav ülkeleri kolu olan TUI Nordic’in Blue Awards 2013 ödülleri ile ve Nazar Nordic’in Nazar Quality Award ödülleri sahiplerini buldu. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Magic Life Seven Seas Otel’de düzenlenen ödül törenine TUİ Nordic ve Nazar Nordic’le birlikte otellerin temsilcileri katıldı.

2012 yılında 150 otelde tatilini geçiren TUİ ve Nazar Nordic’in 265 binin oy kullandığı anketle Blue Awards 2013 ve Nazar Quality Awards ödülü almaya hak kazanan oteller belirlendi.

Reklam
Reklam

Nazar Quality Awards ödülüne Suntopia Pegasus World ve Susesi Hotel layık görülürken, TUİ Nordic’in Blue Awards 2013 ödülleri 5 ayrı kategoride dağıtıldı.

Kategorilerine göre dereceye giren oteller şöyle:

3 yıldızlı oteller

Birinci Novella, ikinci Güneş Beach Alanya, Seaport Hotel,

4 yıldızlı oteller

Birinci Sensimar Side, ikinci Blue Waters, üçüncü Sensimar Kemer

5 yıldızlı oteller

Birinci Rixos Antalya, ikinci Amara resort, üçüncü Alibey Resort Side

En iyi aile oteli

Birinci Pascha Bay, ikinci Club Dem & SPA Resort, üçüncü Club Alibey Manavgat

En iyi yetişkin oteli

Birinci Flora Garden, ikinci Yalıhan, üçüncü Melisa Moment Kemer

Törende ayrıca özel ödüller de dağıtıldı. En hijyenik otel olarak Novella belirlenirken, Blue Spirit ödülüne TUi Alanya temsilcisi Barış Değermen layık görüldü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: