TÜİK Kastamonu Bölge Müdürlüğü'ndenişbirliği Protokolleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürlüğü'nün Kastamonu Defterdarlığı ve Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile işbirliği protokolleri imzaladığı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürlüğü'nün Kastamonu Defterdarlığı ve Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile işbirliği protokolleri imzaladığı bildirildi.

TÜİK'yapılan yazılı açıklamada, Resmi İstatistik Programı (RİP) kapsamında üretilen iş yeri istatistiklerin iyileştirilmesi ve kalitesinin arttırılması için Kastamonu Defterdarlığı ve Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'yla işbirliği protokolleri imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, imzalanan protokollerle, defterdarlık ve muhasebecilerin mevcut durum ve yapılan çalışmalardaki eksikliklerin giderilmesi ve çalışmanın en verimli bir şekilde yapılması için gerekli her türlü tedbirlerin alınmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yusuf Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: