TÜİK Yetkililerinden Vali Coş'a Ziyaret

 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürü Durmuş Ali Şahin ve çalışanlar, Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

Türkiye İstatistik Kurumu Adana Bölge Müdürü Durmuş Ali Şahin ve çalışanlar, Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti. Vali Coş, TÜİK'in kuruluşunun 88'inci yıl dönümü ve 25 Nisan İstatistik Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette, Şahin ve çalışanları tebrik etti. TÜİK Adana Bölge Müdürlüğünün Türkiye'deki en başarılı bölgelerden biri olduğunu ifade eden Coş, şöyle konuştu: "İstatistik, fevkalade önemli bir husustur. İmkan ve kapasitemizin, kabiliyetlerimizin, potansiyelimizin ne olduğunu bilmek ve buna göre sağlıklı plan ve hedefler belirleyebilmek için muhakkak ki gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin istatistik konusunda çalışmaları en etkin şekilde yapmaları lazım. Bu anlamda TÜİK de dünyadaki istatistik kurumları arasında çalışmalarıyla göz dolduran, başarılarıyla kendisinden bahsettiren örnek bir kurumumuz. TÜİK'in kuruluşun 88'inci yıl dönümünü de kutluyoruz." Vali Coş'a çiçek sunan TÜİK Adana Bölge Müdürü Şahin ise kurumları hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: