Tüketici Club Üyelerine Altın Verildi

Vaillant Türkiye’nin hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club’ünün Yozgat üyeleri tavsiyeleri sonucu kazandıkları hediyelerini Sorgun Büyük...

Vaillant Türkiye’nin hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club’ünün Yozgat üyeleri tavsiyeleri sonucu kazandıkları hediyelerini Sorgun Büyük Termal Otel’de yapılan törenle teslim aldılar. Sorgun Büyük Termal Otel’de düzenlenen törene Kayseri Bölge Müdürü Uğur Demirel ve Kayseri Tüketici Club Sorumlusu Yelda Karaca ile Tüketici Club üyeleri katıldı.

Kayseri Bölge Müdürü Uğur Demirel, “Demirel “Tüketici Club üyelerimizin ürünleri kullandıktan sonra tavsiye etmeleri hem ürünlerimizden hem de satış sonrası hizmetlerimizden memnun kaldıklarının bir göstergesidir” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’ye özgü olan Vaillant Tüketici Club’ünün Türkiye genelinde 300 bini aşkın üyesi bulunduğunu belirten Demirel “Vaillant Tüketici Club üyeleri, Vaillant ürünlerini tavsiye ederek yani müşteri kazanılmasını sağladıklarında puan kazanıyor. Her tavsiyede alınan ve biriken puanlarla üyeler birbirinden değerli armağanların yer aldığı Tüketici Club Ödül katalogu’ndan cumhuriyet altınından, elektrikli ev eşyalarına, yurtdışı seyahatlerinden bakım sözleşmesine kadar çeşitli armağanlara sahip oluyorlar” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Kayseri Bölge Müdürü Uğur Demirel tarafından 19 kişiye kürçe gram altın, 3 kişiye ise çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: