Tüketici Hak Arama Derneği Yönetiminden Kaymakam Esmer’e Ziyaret

Erzurum Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, Yönetim kurulu üyeleri Muhammet Kamil Bayramoğlu...

Erzurum Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, Yönetim kurulu üyeleri Muhammet Kamil Bayramoğlu ve Aslı Akarsu Erzurum Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer’i makamında ziyaret etti.

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay dernek faaliyetleri hakkında Kaymakam Şenol Esmer’e bilgi vererek, bireylerin ve tüketicilerin hak ve menfaatlerinin korunması hususunda gönüllü olarak çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Esmer “kamu ve toplum yararına çalışan bu gibi dernekleri çok önemsediğini ve sivil toplumların birbirlerine karşı husumet içinde değil de birbirleriyle yardımlaşarak sivil toplum kültürünün doğuda daha çok yaygınlaştırılması gerektiğini, Tüketici Sorunları Hakem Heyetinin finansal kaynak sorunları yaşadığını ama heyeti çok önemsediğini” belirten Esmer, “konuyla alakalı 3 personel görevlendirdiğini ve rahat çalışma ortamı düzenlediğini” kaydetti.

Reklam
Reklam

Kaymakam Esmer “Erzurum halkının sorunlarını daha yakından takip etmek için bazen resmi plaka yerine sivil plaka ile halkın içine karışarak, sorunları kendi özünde algılayıp istek ve sıkıntıları daha aktif ve yakından takip ederek çözmeye çalıştıklarını, tüketici derneklerine gelen şikayetlerin de kendileri için yol gösterici olacağını” belirtti.

Erzurum’un genel sorunları hakkında bilgi alışverişinin de yapıldığı ziyarette, şehrimizde yapılacak daha çok işlerin olduğu, hak arama bilincinin yaygınlaştırılması gerektiği ortak görüş olarak belirtildi.

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, Palandöken Kaymakamı Sayın Şenol Esmer’e kendilerine gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederek “Erzurum’da tüketici hak, sorun ve güvenliği hakkında yapacakları tüm çalışmalar ve etkinlikler için dernek olarak her türlü destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını” belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: