Tüketici Koruma Derneği’den Mhp’ye Ziyaret

Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili ve MHP...

Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve İl Başkanı Mustafa Erzin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Yargıtay kararlarına rağmen bankaların tüketicilerden aldıkları hesap işletim ücreti ve yıllık kart aidatını sorunları ele alındı. Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, MHP Gaziantep Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın bu konu hakkında mecliste soru önergesi vermesini istedi. Değirmenci, ayrıca MHP heyetini, 15 Mart Cuma günü Ticaret odasında yapacakları seminere davet etti.

Reklam
Reklam

MHP Gaziantep Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hesap işletim ücreti ve kart aidatı sorunlarını meclise taşıyacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: