''Tüketici Ödülleri'' sahibini arıyor

Ankara - Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, 10. Geleneksel Tüketici Ödülleri kapsamında 2006 faaliyetleriyle ilgili 7 dalda ödül verecek.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku ve tüketicinin korunmasıyla ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla düzenlediği, 10. Geleneksel Tüketici Ödüllerine ilişkin duyurusunu, bazı günlük gazetelerde verilen ilanlarla kamuoyuna duyurdu.

Reklam
Reklam

Buna göre, 10. Tüketici Ödülleri çerçevesinde "Radyo-Televizyon Programı, Yazılı Basın Tüketici Köşesi, Bilinçli Tüketici, Tüketicinin Korunması Hakkında
Kanunun Uygulamasında Başarılı Kuruluş, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma, Bilimsel Çalışma ve Hizmet" dallarında ödüller verilecek.

Kişi ve kuruluşlar, söz konusu dallar ve değerlendirme ölçütleri belirtilen tüketici ödüllerine doğrudan aday olabilecekleri gibi, diğer kişi veya kuruluşlar tarafından da aday gösterilebilecek.