Tükiye Kadınlar Futbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi Karadeniz Gurubu'nda mücadele eden Orduspor Bayan Futbol Takımının Antrenörü Özcan Türkmen, "Çalışmalarımızın karşılığı olarak bir

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi Karadeniz Gurubu'nda mücadele eden Orduspor Bayan Futbol Takımının Antrenörü Özcan Türkmen, "Çalışmalarımızın karşılığı olarak bir üst tura yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu play-off ilk tur 2. maçında rakipleri Sakarya Bayan Futbol Takımını 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldiklerini belirtti.

Sakarya Bayan Futbol Takımı ile hafta sonu 19 Eylül Stadı'nda oynadıkları maçta taraftarın desteğinden memnun kaldıklarını anlatan Türkmen, "Tek kale oynadığımız bir maç oldu. Golü 2. yarıda bulduk. Seyircinin desteği de çok iyiydi. Çalışmalarımızın karşılığı olarak bir üst tura yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha da iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam
  1. tur maçları için çok iyi hazırlanacaklarını ifade eden Türkmen, "2. turda Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor ile karşılaşacağız. İlk maçımızı evimizde oynayacağız. Daha sonra rakibimizin sahasında mücadele edeceğiz. Bu turu da atladığımız takdirde son 4 takım içerisinde yer alacağız. Son 4 takım arasından 2 takım ise 1. Lig'e çıkacak. Umarım o iki takımdan biri biz oluruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: