Tuluğhan Uğurlu: Hayatımın En Anlamlı Günüydü

Konya’da başlayan 4. INAS Dünya Bisiklet Şampiyonası’nın açılışında bir konser verecek olan ünlü piyanist Tuluğhan...

Konya’da başlayan 4. INAS Dünya Bisiklet Şampiyonası’nın açılışında bir konser verecek olan ünlü piyanist Tuluğhan Uğurlu, öncesinde özel sporculara moral verdi.

“Hayatım boyunca yaptığım en anlamlı organizasyon bu oldu” diyen Uğurlu, “Dünyanın en önemli yerlerinde konserler verdim, çeşitli organizasyonlara katıldım. Ancak en güzeli buydu. Gerçekten adı gibi özel bir organizasyon. Bu çocuklara ikincilik yakışmaz. Ben önce centilmenlik sonra şampiyonluk diyorum. Hayatım boyunca hep daha iyi olmak için çalıştım. Bu çocuklarla da bir Türk olarak gurur duyuyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sporculara, “Hocalarınızla yaptığım görüşmede çok kısa zamanda büyük aşama kaydettiğinizi öğrendim” diyen Uğurlu, millilere başarılar diledi. Sporcuların karşısına geçen ünlü piyanist, “Kırmızı beyaz, en büyük Türkiye” tezahüratıyla çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: