Tuluyhan Uğurlu'dan 'Bursa’da Zaman' konseri

Dünyaca ünlü piyano sanatçısı Tuluyhan Uğurlu, “Bursa’da Zaman” konseri ile Bursalılara unutulmaz bir gece yaşatacak.<br/>Bursa...

Dünyaca ünlü piyano sanatçısı Tuluyhan Uğurlu, “Bursa’da Zaman” konseri ile Bursalılara unutulmaz bir gece yaşatacak.
Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da konser verecek olan ünlü piyano sanatçısı Tuluyhan Uğurlu ile yemekte buluştu. Ünlü Piyano sanatçısı Tuluyhan Uğurlu’yu Bursa’da ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Vali Harput, “Bütün dünyada ülkemizi ve şehrimizi gururla temsil eden bir büyük usta bugün aramızda. Bu büyük ustayı Bursa’da ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz.” dedi. Vali Harput, aynı zamanda Bursa’da bulunmasının anısına Uğurlu’ya İznik çinisi hediye etti.
Bugün saat 20.45 de Merinos Atatürk ve Kongre Kültür Merkezi'nde Orhangazi salonunda konser verecek olan Uğurlu, Bursa’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tuluyhan Uğurlu, Bursalılara unutamayacakları bir gece yaşatacaklarını belirtti.
Geçtiğimiz ocak ayında Bursa tanıtım günlerinde Brüksel’de seslendirilen “Bursa’da Zaman” bugün saat 20.45'te Merinos Atatürk ve Kongre Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda seslendirilecek.
Uğurlu’ya konserde Murat Toraman, Doğukan Çokşeker, Gürkan Özkan, Uğur Varol ve Umut Sel eşlik edecek.
Bursa’nın fethi bölümünde ise Uğurlu sahneyi Büyükşehir Belediyesi mehter takımı ile paylaşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği konsere girişler ücretsiz olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz