Tüm kurumlar elinde ama karşıma çıkamıyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Seçim Turuna Uşak'ta devam etti. KILIÇDAROĞLU, Başbakan ve AKP'ye yüklendi.

Bugün saat 16:30 sularında Uşak Kent Meydanı'nda büyük bir kalabalığa seslenen KILIÇDAROĞLU, Uşaklıları selamladıktan sonra soru cevap şeklinde mitingine başladı. Uşaklılara "hayatınızdan memnun musunuz?" diye sordugunda tüm miting alanı hep ağızdan "hayır" diye haykırdı. Bunun üzerine KILIÇDAROĞLU "kimler mutlu biliyor musunuz?" diye sorduğu soruyu kendisi cevapladı. Sadece "hortumcular mutlu" diyerek Hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

DÜELLO TEKLİFİNİ YENİLEDİ Uşak mitinginde, Başbakana seslenerek Devletin bütün kurumları elinde ama halen karşıma çıkmaya korkuyorsun. İstediğin kanalda istediğin şekilde çık karşıma neden kaçıyorsun diyerek canlı yayın teklifini yeniledi.

Reklam
Reklam

CHP İLE ÖZEL HAYATA SAYGI YENİDEN KAZANDIRALACAK Seçim arefesinde gizli çekim kayıtlarını tek tek piyasa sürerek seçim tüccarlığı yapdığını idda ederek. CHP iktidarında ne telfon dinlenecek, ne de böyle özel hayata karşı gizli kayıt kürek olayları olacaktır dedi.

SİZ DALLARINI, BEN GÖVDESİNİ SALLAYIP AL AŞAĞI YAPACAĞIZ Konuşmasında sık sık "Recep bey" diye selendiği Başbakan recep ERDOĞAN'a itafen "12 haziranda Gövdesini ben, dallarını siz sallayacaksınız" kim olduğununu siz biliyorsunuz. Dedi.

UŞAK HALKI COŞMUŞSA TÜRKİYE AYAĞA KALKMIŞ DEMEKTİR. Biz kendimize yeni bir misyon üstlendik onun için yeni Cumhuriyet Halk Partisiyiz dedik halkıyla kucaklaşan, geçmişiyle hesaplaşan değil önümüzü gören bir ülke istiyoruz biz toplumu ayrıştırmayacağız halkla kucaklaşan geleceğe umutla bakan güzel ülkeyi kurmak istiyoruz biz asık yüzlü insanların yaşadığı değil güler yüzlü insanların yaşadığı bir Türkiye istiyoruz. Kimlik kavgası yapmayacağız inanç kavgası yapmayacağız kimseyi ayırmayacağız buradan Recep Tayip Erdoğan’a söylüyorum duysun sesimi herkesin kimliği herkesin inancı herkesin dünya görüşü benim başımın üstündedir insan Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır ve ona sonuna kadar saygı duyacağız herkesi kucaklayacağız biz bu güzel ülkeyi barış ülkesi haline getireceğiz. dedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık bir saat süren miting sonrası Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'tan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz