Tüm Okul Bahçeleri İmkanlar Ölçüsünde Ağaçlandırılacak

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz imkanları ölçüsünde sorumluluk sahalarındaki tüm okulların bahçelerini ağaçlandırmaya devam...

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz imkanları ölçüsünde sorumluluk sahalarındaki tüm okulların bahçelerini ağaçlandırmaya devam edeceklerini belirtti. Türkyılmaz, Dünya Ormancılık Günü kapsamında makamında okul müdürleri ve öğrencilerini kabul etti.

Sakarya’nın Erenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Bayraktar ve Erenler Lisesi Müdürü Adnan Gürbüz Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri dolayısıyla Erenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Bayraktar ve Erenler Lisesi Müdürü Adnan Gürbüz ile Erenler Lisesi öğrencileri Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Reklam
Reklam

Bölge Müdürü Türkyılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ağaçlandırma ve fidan dikim etkinlikleri kapsamındaki çalışma ve yardımlarından dolayı Erenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Bayraktar ve Erenler Lisesi Müdürü Adnan Gürbüz’e teşekkür etti.

Şehit Mehmet Sarı Ortaokulu Müdürü Murat Maçal ile Müdür Yardımcısı Adnan Şahin de Türkyılmaz’ı ziyaret ederek hem Dünya Ormancılık Günü kapsamında hem de kendi okullarının bahçesinin ağaçlandırılması konusunda yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Bölge Müdürü Türkyılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İmkanlar el verdiği sürece tüm okullarımızın bahçelerinin ağaçlandırılmasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: