Tüm organlarını bağışladı

Anamur İlçesi Esen tepe Mahallesinde ikamet eden iki çocuk babası Önder Bülbül tüm organlarını bağışlayarak büyük takdir topladı.

Geçtiğimiz günlerde televizyonlarda gördüğü ve başarıyla gerçekleştirilen kol, bacak ve yüz naklinden çok etkilendiği için böyle bir karar aldığını belirten Önder Bülbül,” tüm vatandaşlarımızı organ bağışı konusunda duyarlı olmaya” davet etti.

Bu arada Anamur Devlet Hastanesine giderek tüm organlarını bağışlayan ve belgesini alan örnek vatandaş Önder Bülbül ile eşi Nuriye Bülbül, kardeşi Gülen Keklik ile annesi Kiraz Bülbül de tüm organlarını bağışlayarak organ bağışı yapmak isteyen insanlara iyi birer örnek oldular. Bir fırında ekmek dağıtımı işçiliği ile hayata tutunan Önder Bülbül, “şimdi çok sağlıklıyım. Ama yarın ne olacağımı önceden kestirmek çok güç. Sağlıklı iken organlarımı bağışlayarak toprakta çürümesini önlemiş oldum. Ve bu aldığım kararla çok mutlu oldum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz