Tüm zamanların en kötü saçları

Ünlülerin bu saç modellerine inanamayacaksınız!

Saçlarınızda değişiklik yapmak istediğinizde pek çok kez ünlülerden ilham almış olabilirsiniz. Ancak birazdan bakacağınız listedeki ünlü saçları, tüm zamanların en kötü modelleri diyebiliriz.

Tüm zamanların en kötü saç modelleri listemizde

Rihanna'dan Jennifer Lopez'e, Miley Cyrus'tan Lady Gaga'ya kadar pek çok isim var.

İşte tüm zamanların en çirkin saçları...


Miley Cyrus

Miley Cyrus artık Disney'in küçük bir yıldızı değil! Hannah Montana'dan genç bir kadına geçiş sürecinde saçalrını kısacık kestiren Miley, bu modeli yüzüne bir türlü uyduramadı. Üst kısımları uzun bırakılan pixie kesimli saçları gelmiş geçmiş en kötü modeller arasında.

Reklam
Reklam

Lady Gaga

İlginçlikler kraliçesi Lady Gaga, bir dönem saçlarının ense kısmından kulak hizasına kadar olan bölgesini kazaıttırmıştı. Lady Gaaga, oldukça korkunç gözüken bu modeli kısa sürede değiştirdi.


Scarlett Johansson

Scarlett Johnasson, Hollywood'un en göz alıcı isimlerinden biri de olsa geçmişte yaptığı bazı güzellik hatalarını görmezden gelemiyoruz. Sarı saçlarının üst kısmına kısa aktlar attıran Scarlett, kuyruk kısmı uzun olan bu basit modelle oldukça kötü görünüyordu.


Pamela Anderson

Her zaman uzun sarı saçlarla görmeye alışık olduğumuz Pamela Anderson, geçtiğimiz yıl ani bir kararla saçalrını kısacık kestirmişti. Ön kısmı oldukça kısa bırakılan bu saç modeli erkeksi duruşu ile Pamela'ya hiç yakışmamıştı.


Nichole Richie

Nichole Richie'nin siyah, sarı ve kahverengi tonlarındna oluşan bu karışık saç stili, gelmiş geçmiş kötü modeller arasında ilk sırada.


Jennifer Lopez

Muhteşem at kuyrukları ve topuzların vazgeçilmez ismi olan Jennifer Lopez, geçmişte yaptığı bu hatayla bizi şaşırttı. Jennifer'ın neredeyse yüzünü kapatan kabarık ve iri dalgalı bu saç modeli, belki de ünlü şarkıcının bugüne kadar yaptığı en kötü model.

Reklam
Reklam

Mariah Carey

Mariah Carey'nin yandan topladığı saçları bugüne kadar gördüğümüz ben başarısız modellerden biri diyebiliriz. Yaklaşık 10 yıl önce yaptığı bu modeli gördüğünüde eminiz o da şok olacaktır.


Rihanna

Saç konusunda en sık değişikliğe giden isimlerden biri Rihanna. Hemen her modeli kendisine yakıştırdığımız ünlü şarkıcı, alt kısımları kazıtılmış üst kısımları ise biraz uzun bırakılıp kırmızıya boyanmış bu saç modeliyle kimseden geçer not alamadı.