TÜMGAZİDER'den Madalya Almak Isteyen Gazilere Uyarı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Malatya Şubesi Başkanı Bayram Akdemir, Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan ve milli mücadele madalyası almak isteyen

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Malatya Şubesi Başkanı Bayram Akdemir, Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan ve milli mücadele madalyası almak isteyen gazilerden gerekli evrakları derneklerine ulaştırmalarını istedi.

Akdemir, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, KKTC meclisinin aldığı kararla Kıbrıs Barış Harekatı'na Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde katılıp gazi olanlara ve öncesinde Kıbrıs'ta mücadele veren mücahitlere milli mücadele madalyası verileceğini hatırlattı.

Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Malatya'daki gazilere seslenen Akdemir, "Derneğimize üye olsun ya da olmasın tüm gazilerimizin 10 Şubat'a kadar gerekli evrakları derneğimize ulaştırmaları gerekiyor. Bu tarihten sonra gereken belgeleri KKTC konsolosluğuna teslim edeceğiz. Gazilerimizin bir an evvel derneğimize müracaat etmelerini bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Akdemir, ayrıca 18 Mart'ta Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirterek, "Halil Amca" isimli kendisinin yazdığı tiyatro oyununun sahneleneceğini, konser ve fotoğraf sergisi açacaklarını kaydetti.

Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: