Tümkayder Başkanı Doğan Kayseri'deki Saldırıyı Kınadı

İstanbul'da bulunan Kayseri derneklerini tek çatı altında toplayan Tüm Kayserililer Derneği'nin (TÜMKAYDER) Başkanı Fatih Doğan,...

İstanbul'da bulunan Kayseri derneklerini tek çatı altında toplayan Tüm Kayserililer Derneği'nin (TÜMKAYDER) Başkanı Fatih Doğan, Kayseri'deki bombalı saldırıyı kınadı.

Yazılı açıklama yapan Fatih Doğan, Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleşen bombalı saldırının Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef alan, melun bir terör saldırısı olduğunu ifade ederek, saldırıyı kınadıklarını belirtti. Doğan, saldırıda şehit olan polis memurunun ailesine sabır dilerek, "Şehidimize Allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz. Türkiye'de şehircilik, ticaret, sanayi turizm ve toplumsal dinamikler açısından örnek gösterilen şehirlerden biri olan Kayseri'de ezberleri bozan bu alçakça saldırının gerçekleştirilmesi çok düşündürücü. Terörü planlayanların ve kaostan medet umanların hedefi bellidir.

Reklam
Reklam

Hemşerilerimiz bu tür terör tuzaklarına düşmeyecek ve provokatif eylemlere kapılmayacak kadar sağduyuludur. Devletimize ve güvenlik güçlerimize güveniyor, bu hain saldırıyı planlayanları ve uygulayanları en zamanda yakalayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: