TÜMSİAD Balıkesir'de de şube açtı

Merkezi İstanbul'da bulunan ve 2005 yılında kurulan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD)'nin Balıkesir şubesi...

Merkezi İstanbul'da bulunan ve 2005 yılında kurulan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD)'nin Balıkesir şubesi açıldı. Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen TÜMSİAD Balıkesir Şube Başkanı Eşref Koçak, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Toplantıya, Balıkesir'in ilçeleri ve çevre illerin dernek yöneticileri de katıldı.
TÜMSİAD'ın Türkiye genelinde 54 şubesi bulunduğunu belirten Koçak, Balıkesir'de 52 üyeyle çalışmalara başladıklarını söyledi. Ayrıca 10 ülkede çözüm ortakları bulunduğunu, diğer derneklere alternatif olarak ortaya çıkmadıklarını kaydetti. TÜMSİAD'ın, Türkiye'nin motor gücünü temsil eden KOBİ'ler üzerinde faaliyetlerini yoğunlaştıracağını söyleyen Şube Başkanı Koçak, "Öncelikle KOBİ'leri, sivil toplum kuruluşları olarak biraraya toplamak istiyoruz. Kendi aralarında kaynaşmasını ve desteklenmesini sağlayacağız. Üyelerimiz arasında ekip çalışması anlayışını yayarak, kurumsallaşmaya ve köklü müesseselerin ortaya çıkmasına katkıda bulunacağız." dedi.
Eşref Koçak başkanlığındaki TÜMSİAD Balıkesir Şubesi İcra Kurulu şu isimlerden oluştu: Cüneyt Barlin, Tugay Çakır, Tevfik Açar, Mustafa Çetin, Ali Ocaktan, Uğur Saklı, Hıdır Söğüt, Cüneyt Tanur, Serkön Ören, Mustafa Kalınoğlu, Mustafa Koçak, Arif Gökçam, İlhan Dilimreoğlu, Barış Saklı, Selehattin Poyraz ve Zekai Gider.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz