Tümsiad Geleneksel Üyeler Toplantısı Yapıldı

‘TÜMSİAD Geleneksel Üyeler Toplantısı’ TÜMSİAD üyelerinin katılımı ile yapıldı.Safir Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde, Genç TÜMSİAD...

‘TÜMSİAD Geleneksel Üyeler Toplantısı’ TÜMSİAD üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Safir Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde, Genç TÜMSİAD Gaziantep Şubesi üyeleri ile TÜMSİAD Gaziantep Şubesi üyeleri bir araya geldi.

Geleneksel Üyeler Toplantısı’nda konuşan Genç TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Metin Özbakır, “Birlik demek aynı ideal etrafında, aynı yüksek değerleri hayata geçirmek için aynı hedefe doğru yürümek demektir. Birlik birbirimizi kucaklayarak daha yüksek ideallere doğru kanat açmaktır. Bizler kendimizi TÜMSİAD şemsiyesi altında bu birlikteliği yakaladığımız için kendimizi çok şanslı görüyoruz. TÜMSİAD ve ülkemizin hedeflerine hep birlikte ulaşmayı umuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, bazı durumların kendilerini rahatsız ettiğini kaydederek, “Bazı kardeşlerimizden aldığımız haberler bizleri üzdü. TÜMSİAD Gaziantep Şubesi’nin ilgi gösterilmediği ifade ediliyor. Bizler de yaptığımız birçok organizasyonda üyelerimizin tamamını aramızda görmek istiyoruz. ‘TÜMSİAD neler veriyor?’ gibi sorular yöneltilmiş. Yapmış olduğumuz organizasyonlara katılırsanız, bundan büyük bir mutluluk duyarız ve neler yaptığımızı sizlerle büyük bir memnuniyetle paylaşırız” diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarına üyeliğin önemine dikkat çeken Çekici, şöyle konuştu:

“Amerika Birleşik Devleti’nin işadamları ortalama 49 tane sivil toplum kuruluşuna üye olduğunu, hatta yönetimde yer aldığını söylemek istiyorum. Ümit ediyorum ki sivil toplum kuruluşlarının önemi bizim ülkemizde de en iyi şekilde anlaşılır.”

Genç TÜMSİAD üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Çekici, 3. defa yapılan KOBİ yarışmasında birinci olduklarını, başarılarının devamlı olmasının önemli olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Yemeğin ardından Türkiye Standartlar Enstitüsü Bölge Koordinatörü Mahmut Ulaş, ‘Kalite Yönetim Sistemi’ konulu bir seminer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: