TÜMSİAD, Kamu Hastaneler Kurumu Erzurum Genel Sekreteri Erdoğan’ı Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve TÜMSİAD yönetim kurulu...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerinden, Kamu Hastaneler Kurumu (KHK) Erzurum Genel Sekreterliği’ne atanan Fazlı Erdoğan’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cafer Burucu, yeni görevinde Genel Sekreter Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini bildirdi. Burucu, Kamu Hastaneler Birliği kuruluş amacı hakkında Genel Sekreter Erdoğan’dan bilgi aldı. Sağlık teşkilatları hakkında bilgi veren Erdoğan, Erzurum’da 14 sağlık kuruluşunda bu uygulamaya geçildiğini, bundan sonraki süreçte hastane yönetimlerinin daha profesyonel olacağını söyledi. Genel Sekreter Erdoğan, kendisine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: