TÜMSİAD Şubesi'nin Umman gezisi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu, Umman'a düzenledikleri ticari geziyi değerlendirdi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu, Umman'a düzenledikleri ticari geziyi değerlendirdi.

Uğurlu, dernek üyelerinden oluşan 10 kişilik heyetle 20-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdikleri gezinin verimli geçtiğini kaydetti.

Başkent Muscat'tan başlayan gezi programının Muttrah, Bowshar ve A'seeb şehirlerinde devam ettiğini belirten Uğurlu, şu bilgileri verdi:

"Ziyaretin ilk gününde Türkiye'nin Umman Büyükelçiliği Ticari Ataşesi İsmail Ateş'i ziyaret ettik. İkinci gün önceden belirlenen firmalarla ikili görüşmeler yapıldı. Görüşmeler sonrası prensip anlaşmaları yapıldı ve ayrıca inşaat ve demir çelik sektöründe satışlar gerçekleştirildi. Daha sonra Türkiye'nin Muscat Büyükelçisi Hayri Erol'u ziyaret ettik. Umman Sultanlığı'nın en büyük camisi olan Sultan Kabus camisi olmak üzere, tarihi ve turistik yerleri gezdik. Umman Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Yüksek Eğitim Fuarı'nda Türkiye'deki bazı üniversitelerin stantlarını ziyaret ettik. Oldukça olumlu ve sıcak bir atmosferde geçen gezi programımız başarıya ulaştı. Bu tür geziler bundan sonra da devam edecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: