TÜMSİAD Üyeleri, MHP İl Başkanı Erzin'i Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yeni İl Başkanı Mustafa Erzin'i

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yeni İl Başkanı Mustafa Erzin'i makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, TÜMSİAD Genel Sekreteri İsmail Kahveci, Başkanvekili Kemal Öz ve beraberindeki heyet Erzin'e yeni görevi için "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Erzin de TÜMSİAD yöneticilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Gaziantep'e hizmet noktasında sivil toplum kuruluşlarıyla siyasi partilerin bir farkının olmadığını ifade eden Erzin, "TÜMSİAD hiçbir bağımlılık göstermeden hizmet etme konusunda çok başarılı. Önemli olan Gaziantep için bir şeyler yapabilmek. Ancak siyasetçiler ile sivil toplum kuruluşlarının bir noktadan sonra görev alanları farklı. İşte bu hususta STK'lar siyaset alanına girmemeli, siyaset ise STK'ların alanına girmemeli" görüşlerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Erzin, yeni yönetimin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TÜMSİAD Genel Sekreteri İsmail Kahveci de dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurgulayarak, kente hizmet noktasında bütün siyasi partilerle işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

Muhabir: Gaziantep

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: