TÜMSİAD ‘Yaylana sahip çık’ imza kampanyası başlattı

Osmaniye Tüm Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından ‘Yaylana sahip çık’ sloganı ile imza kampanyası...

Osmaniye Tüm Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından ‘Yaylana sahip çık’ sloganı ile imza kampanyası başlatıldı.
İmza kampanyasının yayla evlerinin yıkımını durdurmak ve sorunlara kalıcı bir çözüm bulunmasını katkı sağlamak amacıyla başlatıldığı kaydedildi.
Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan şube başkanı Murat Özkardeş, 2 Ekim 2011 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya bütün Osmaniyelilerin destek vermesi gerektiğini kaydetti
Kampanya ile ilgili şehrin muhtelif yerlerine toplam altı adet imza kampanyası masası yerleştireceklerini kaydeden Özkardeş, "Bu gün yayla nüfusu yaz aylarında 100 bini bulmaktadır. Hal böyle olunca bu sorun direk veya dolaylı olarak hepimizi ilgilendirmektedir. Binlerce vatandaşımızı yakından ilgilendiren bu önemli ve hassas konuda mutlaka kalıcı bir çözüm bulunmalıdır.” dedi.
Özkardeş ‘Yaylana sahip çık’ sloganı ile başlattıkları imza kampanyasına Osmaniyelilerin katkıda bulunmasını arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz