TÜMSİAD yönetimi Başkan Bulutlar'ı ziyaret etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Yılmaz Çokçevik ve Yönetim Kurulu üyeleri...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Yılmaz Çokçevik ve Yönetim Kurulu üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamında ziyaret etti.
Yılmaz Çokçevik, Başkan Bulutlar'a derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çokçevik, yerel yönetimlerin çalışmalarını ve Palandöken Belediyesi'nin icraatlerini yakından takip ettiklerini ifade etti.
Palandöken ilçesinde son yıllarda gözle görülür değişimlerin yaşandığını anlatan Çokçevik, "Palandöken ilçesinde yaşanan değişim gözlerden kaçmıyor. Yaptığınız çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise belediyecilik hizmetlerinde kurumsallaştıklarını ve bunun da hizmetlerine olumlu yansıdığını dile getirdi.
Kış turizmi, eğitim, sağlık ve hayvancılık sektörlerinde Erzurum'un hızla ilerlediğine değinen Bulutlar, "İlimiz bir çok sektörel alanda hızla ilerlemekte. Belediye olarak istihdamın arttırılmasına yönelik her türlü çalışmaya destek vereceğiz. Ayrıca Hükümetimiz son 10 yılda Erzurum’a çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdi. Bu yatırımlarla birlikte özel sektörlere de yeni düzenlemelerle teşvikler verdi. Kış turizmine hatırı sayılır tesisleşme de şehrin önünü açtı. Sağlıkta alanı da bölgede yıldızı parlayan bir konuma geldik." dedi.
Eğitimde ikinci devlet üniversitesiyle şehrin yeni bir ivme kazandığına işaret eden Bulutlar, "Hayvancılıkta artan teşviklerle bu alanda faaliyet gösteren insanımızın eli güçlendi. Yerel yönetimler de özelikle şehrimiz de yapılan reformlarla halkımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunma imkanı tanıdı. Bunların tamamını üst üste koyduğumuz zaman hiçte azımsanmayacak gelişmeler yaşandı. Bu gelişmeler den elbette sanayicimiz ve iş adamımız yaralanacaktır. Biz yerel yönetimlere düşen sorumluluk ne ise bu sorumluluğumuzu talepler doğrultusun da yerine getireceğimizi den kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu.
Ziyaret sonrasında Bulutlar, Çokçevik'e günün anısına şilt sundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz